Thursday, November 25, 2010

Sony Webbie MHS-PM 1 HD Camera

The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs.

Kun Sony käynnistyy, myynti ala-$ 200 tasku videokamerat, tiedät, että luokka on täällä pysymään. Yrityksen $169 MHS-PM1 Webbie HD Camera on yksi on lajia sen pyörivä linssin ansiosta. Toisin kuin useimmat kilpailijoiden sen hinta-asteikon tämän tasku-kameran kuvaa 1080i video (720 p) verrattuna. Jos asut ilman HDMI-tuloste — ja sen nykivää zoom-objektiivi ei mielessä — Webbie HD on hyvä vaihtoehto Pure Digital Käännä UltraHD.

Ensi silmäyksellä, PM1 näyttää toisen Flip copycat: 0,9 tuuman laatan muovia on 1.8 tuuman näyttö kanssa elokuva-, valokuva- ja toiston painikkeiden alapuolella, sekä zoomauksen rokkari ja komentosiltavahdin ohjainsauva. PM1 on myös olemme nähneet, tasku-videokameran kaikkein erottuva ominaisuus: sisäänrakennettu kamera, joka kiertää 270 astetta ylös kääntyvä linssin. (Sony myy myös $199 MHS-CM1, joka on muotoinen perinteisten videokameran.) Kääntyvä sormen uria helppoa muuttaa vantage vain yhdellä kädellä. Kierrä linssin lepojaksojen paikaltaan virran videokameran;Saranaliitos se takaisin turvariski.

Vaikka tyypillinen tasku videokameran koon, 1.8 tuuman näyttö oli toisinaan vaikea nähdä, kun olemme ampui videon auringonvalolta. Harjattu metallia paneelien molemmin puolin kuitenkin antaa tämän videokameran kaikki muovi-kilpailijoitaan paremman laadun Katso. Meidän oli oranssi;Webbie HD tulee myös munakoisokoetta varten ja hopea. 4.2 Unssia tuntui hyvä meidän käsissämme vaaleampi vielä bulkier 3.2-Unssi Käännä UltraHD verrattuna.

Toisin kuin Flip-sarjan (ja Kodak: n Zi6) PM1 ei ole Käännä-out-USB-liitäntä. Sen sijaan se on vasemmalla puolella USB 2.0-portin kanssa portteja a / V sähkön ja kaapelit; ja meillä on pettynyt, että Sony pois HDMI-tulosteen.

Oikealla puolella on tarpeeton ja valikkopainikkeiden sekä erityinen virtapainiketta. Sony tehdyt rakenteen yksinkertainen piilottamalla valikkopainiketta, (joka määrittää vain altistumisen ja videokameran asetukset) puolella.Poista-painikkeen markkinoille etuseinän olisi ollut kätevä, vaikka.

Pohjassa oven, joka sisältää akku on myös lähtö Memory Stick Pro Duo kortin, Sony n valmistajakohtaisten muotoa varten.Yhtä helposti kuin Kodak: n videokamerat, jotka hyväksyvät enemmän yleispalvelun SD Card-muodossa; Puhdasta Digital on sillä välin ei muisti-korttipaikat sen videokamerat.

Vaikka peliohjain saattaa olla liian pieni joitakin sormea, liittymä oli helppo päällikön. Kohdista kuva tai elokuva-painiketta tai aloittaa videonauhoituksen; valokuva painamallakuin muut videokameroiden kanssa voit pysäyttää nauhoituksen painamalla record-painiketta uudelleen.

Meidän 1440 x 1080 videon katsoin jyrkästi, joka ei yllättävää, ottaen huomioon, että useimmat muut HD-tasku videokamerat Ampua pienempi 720 p (1280 x 720) tarkkuudella.Erityisesti ansiota digitaalinen zoom X 4 Me voisi koti tällainen yksityiskohdista kuin pelinappulaa suihkulähde kaiverrukset. Videokameran faltered kuitenkin nopeasti siirryttäessä kohtaukset; meidän aineiston siirtämisen henkilöautojen ja kynätelineen, osoitti, että jotkin liike hämärtää.Hitaampi siirtämisen muotoilukoodia, se toimi hyvin.

Mikä parasta laukaisusta PM1 oli sen pyörivä linssin ja digitaalinen zoom. Pysyvä edelleen käytimme yhdellä sormella haluat linssin, kiertää siten, että aloitimme käytöstä Ammunta itsestämme, video sitten taivas ja lopuksi edessämme puisto.Haetaan että paljon monipuolisuutta, erityisesti pysyvän edelleen, kun tehdään Ammunta mielenkiintoinen — puhumattakaan hauskempaa.

Jopa kanssa vaatimaton 4 X digitaalinen zoom voimme täyttää kehyksen useita lattiat puiston vastakkaisesta päästä toimistorakennuksen.Valitettavasti kuitenkin zoomausta lurched kuin voimme katsella sisään ja ulos. Käännä-UltraHD oli paljon smoother (vaikkakin, 2 X) meidän käytännönläheisiä testit lähentää.

Jos olet ajattelu PM1 avulla voit korvata digitaalisesta kamerasta, mielestäni uudelleen. 5 Megapikselin tarkkuus ei huijattu: meidän laukausta olivat mitään kirjoittaa Kotisivu. Vaikka meillä oli edelleen, valokuvia ei niin jyrkästi kuin 3-MP laukaukset otimme Kodak-Zx1 kanssa.Laatu- ja rajoitettu käyttökokemuksen tuntui kuten ottaen valokuvia tyypillistä matkapuhelin-kameralla.

Webbie HD tulee tallennetut Sony n Picture Motion Browser (PMB) Portable ohjelmistoa, joka on Mac ja PC yhteensopiva kanssa.Tärkeimmät konsolista voit vedä ja pudota pikkukuvat uploader, joka lähettää videoita ja valokuvia YouTube, säröt, Dailymotion, Flickr, Photobucket, Picasa ja Shutterfly.Lisäksi voit mukauttaa käyttöliittymän poistaa palveluja, joita et käytä.

Käyttöliittymä on kuitenkin helposti se menettää pistettä koska se ei sisällä mitään muokkaustyökalut.Pure Digital ja Kodak: n ohjelmiston avulla voit leikata leikkeet jommassakummassa päässä sekä musiikkia ja tekijätietojen lisääminen.

PM1 on luokiteltu akun 1.7 tuntia.Olisi Kodak Zi6 ja luettaessa Zx1 n-akun alkoi pudota jälkeen Ammunta vain muutaman leikkeitä, PM1 akkukuvake pysyi koko kuluttua laukaisusta vastaava määrä.(Tämän tarkastelun päivitetään kattavamman akun tulokset.)Se on vuoden rajoitettu osien ja työn takuun.

Olemme olet ollut innolla odottaa Sony on ensimmäinen ala-$ 200 tasku videokameran ja MHS-PM1 Webbie HD määrittää itse lukuun ottamatta suurempi tarkkuus (1440 x 1080 kunkin kilpailun 720 p), swiveling linssi ja kevyet, värikkäät suunnittelu kilpailu $-169.Toisaalta, sen zoomaus ei ole sujuvimman ja Sony ei sisällä muistikorttia — joiden kustannuksista tuo tämän laitteen kanssa $199 Käännä UltraHD tasavertaisesti.Vaikka käytämme mieluummin Pure Digital tasku videokameran älykkäämpiä ohjelmisto-ja HDMI tulosteen, Sony: n Webbie HD kaappaa teräviä näköisiä videon ja näyttää hyvältä, tee sitä.


View the original article here

No comments:

Post a Comment